Недолюстрований Олександр Лієв, якого вимагав люструвати буковинський Майдан, став виконавчим директором Національної суспільної телерадіокомпанії України

 Недолюстрований Олександр Лієв, якого вимагав люструвати буковинський Майдан, став виконавчим директором Національної суспільної телерадіокомпанії УкраїниПро це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, до компетенції директора входять питання адміністративно-господарської діяльності компанії. “Товариство “НСТУ” потрібно трансформувати та адаптувати до тієї реформи, яка вже прийнята на законодавчому рівні”, – сказав Лієв.

Водночас він додав, що продовжить роботу у туристичній сфері.

Довідка “Український інтерес”:

Олександр Лієв — кримський політик, міністр туризму Криму, перший заступник генерального директора Національної телекомпанії України (квітень 2014 – лютий 2015).

З 2006 по 2007 — радник голови‚ начальник організаційного відділу апарату‚ заступник керівника апарату Чернівецької обладміністрації; м. Чернівці. 2007 — заступник директора з економічних питань ДП «Чернівецький облавтодор»; м. Чернівці.

З 2007 по 2009 — начальник Головного управління регіонального розвитку‚ архітектури та інфраструктури Чернівецької обладміністрації; м. Чернівці.

Навесні 2014-го Олександр Лієв відмовився від пропозиції займати міністерський пост під російським прапором, а також висловився з гострою критикою щодо референдуму на півострові. Унаслідок чого був оголошений персоною нон-грата і був змушений переїхати з сім’єю до Києва.

Джерело: uain.press

peredplata