Заступником губернатора Папієва стане тігіпковець Тимерівський?

Заступником губернатора Папієва стане тігіпковець Тимерівський?Віце-прем\’єр Сергій Тігіпко обіцяє зробити все для того, щоби представники \”Сильної Україна\”, яка влилася в Партію регіонів, отримали посади у виконавчій владі. \”Я все зроблю, щоб максимум цікавих людей з \”Сильної України\” з\’явилися у владі, зокрема, у виконавчій владі, на рівні губернаторів, заступників губернаторів, глав районних адміністрацій, міністерств, відомств і так далі\”, – сказав він журналістам перед початком з\’їзду Партії регіонів в суботу в Києві.

Раніше «Комерсант-Україна» повідомляв, що віце-прем\’єр Сергій Тігіпко домовився з Партією регіонів про призначення представників його партії заступниками голів 15 облдержадміністрацій.

А у п’ятницю голова Харківської ОДА Михайло Добкін вже призначив своїм заступником голову Харківської облорганізації партії \”Сильна Україна\” Андрія Моченкова.

У кулуарах сесії 16 березня депутати Чернівецької облради говорили про те, що замість заступника голови ОДА Михайла Гайнічеру (обраного головою облради) на його місце в ОДА ніби то буде призначено голову обласної організації партії «Сильна Україна» Віталія Тимерівського. В ОДА він відповідатиме за залучення інвестицій. Віталій Тимерівський в області представляє інтереси мережі супермаркетів «Фуршет».

У суботу відбувся з\’їзд Партії регіонів, де оголошено про входження «Сильної України» до ПР, а Тігіпка обрано заступником голови ПР.

Джерело

peredplata