\”Регіонал\” Болдирєв: Галичани – це нахлібники і повинні знати своє місце

"Регіонал" Болдирєв: Галичани - це нахлібники і повинні знати своє місцеСтепан Бандера і Роман Шухевич не будуть визнані героями України.

Таку думку висловив народний депутат від Партії регіонів Юрій Болдирєв в інтерв\’ю \”Цензор.нет\”

\”Галичани мають зрозуміти: більше такого не буде. Згвалтувати 46-мільйонну країну вдруге, я впевнений, не вийде. Не буде Бандера героєм України, не буде Шухевич героєм України і всі решта їх герої не будуть героями для всієї України. Населення Сходу ніколи не прийме цінності галичан. Всі повинні зрозуміти – ми різні\”, – сказав він.

За його словами, \”галичани повинні розуміти, що вони в цій країні нахлібники, і, як всякі нахлібники, повинні знати своє місце\”.

\”Не нав\’язувати свої цінності іншим, а розуміти, що ті, хто їх годує, хто їх утримує, має право на свої цінності. Тому що ми знаємо, що крім міста Львова, з його промисловістю створеною за радянських часів, і двох міст з нафтоперегінними заводами, там більше немає донорів бюджету. Всі інші утримуються за рахунок індустрії, яка, погано чи добре, продовжує працювати на Східній Україні\”, – підкреслив Болдирєв.

\”Сьогодні галичани повинні зрозуміти, що їх занадто мало для того, щоб вони зуміли нав\’язати всій іншій Україні свою ідеологію\”, – вважає він.

\”Регіонал\” висловив упевненість, що нинішня територія Україні створена силовим шляхом.

\”Її території входили до складу різних держав. І утримувати їх в одних кордонах могли тільки криваві диктатори, у яких був для цього репресивний апарат. І навіть, незважаючи на це, саме галичани десять років вели партизанську війну проти радянської влади після закінчення Другої світової війни. Це історичні факти. Припинити громадянську війну виявилося можливим тільки коли галичанської населення побачило щось хороше від радянської влади. Побудовані поліклініки, школи і так далі. Тоді ці партизани з УПА втратили підтримку \”, – розповів Болдирєв.
Джерело: Gazeta.ua

peredplata