Сергій Курченко прокоментував звинувачення Юрія Луценка у фінансуванні Саакашвілі

Сергій Курченко прокоментував звинувачення Юрія Луценка у фінансуванні СаакашвіліКурченко подає позов проти генпрокурора за поширення наклепів і заявляє, що з екс-президентом Грузії не знайомий, а от Порошенко добре знає. Про це заявляє прес-служба Сергія Курченко.

\”5 грудня у Верховній Раді України Генеральний прокурор Юрій Луценко безвідповідально заявив, що Сергій Курченко фінансував протести Михайла Саакашвілі, спрямовані на повалення існуючої влади.

Сергій Курченко заявляє: \”Саакашвілі не знаю і знати не хочу. А ось з Порошенком ми знайомі дуже навіть добре\”.

Сергій Курченко стверджує, що в 2013 році купив у Петра Порошенка медіа-холдинг UMH group за 400 000 000 доларів США: \”За наявною у мене інформацією цей корупційний жиробас після продажу не сплатив жодних податків до бюджету України. Порошенко – брехун і боягуз, тому і науськіває скрізь свого ланцюгового цуцика Луценка\”.

Обвинувачення у вчиненні злочину в адресу шановного бізнесмена на його думку не залишиться без відповіді: \”Схоже, що Юрій Луценко зробив заяву, перебуваючи в п\’яному угарі після чергової пиятики зі своїм кумом-товаришем по чарці Порошенко. Ця алкогольна парочка настільки дістала всю нашу країну, весь народ і мене особисто, що я подаю позов про захист честі і гідності за поширення наклепу до Юрія Луценка\”.

Нагадуємо, що це буде вже другий за останні два місяці позов Сергія Курченко про захист честі і гідності до нинішньої верхівки України. Перший до Петра Порошенко перебуває на розгляді в Печерському районному суді міста Києва з 4 жовтня\”.

5 грудня генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що Михайло Саакашвілі підозрюється в організації акції протесту із закликами зміни державної влади на гроші команди екс-президента Віктора Януковича.

Нагадаємо, Курченко подав позов до Порошенко.
Джерело: Українські новини

peredplata