Луценко і Коломойський в Амстердамі

Луценко і Коломойський в АмстердаміНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Амстердаму:

-Юрій Луценко пояснив своє коротке перебування в Амстердамі необхідністю поправити своє здоров\’я.
Цікаво! Яким недугом страждає генеральний прокурор України, що для його лікування треба літати аж в Амстердам? В Україні немає таких клінік і препаратів, щоб підлікувати Юрія Віталійовича? А як жеж реформована медицина?
Єдине в медицині, що знаходиться на дуже високому рівні у Нідерландах – це клініки де лікуюється алкогольна і наркологічна залежність. Цікаво з\’ясувати, чи знаходиться серед пацієнтів цих установ пан Луценко?
Хоча, думаю, що пояснення свого перебування в Амстердамі через якийсь таємничий недуг – це дешева відмазка. Перше що збрело в голову Луценка. Насправді – між Юрієм Луценком та Ігорем Коломойським відбулись якісь серйозні переговори. Здогадок може бути тьма-тьмуща. Це і тема приборкання Саакашвілі, і тема Привату, і тема облаштування \”запасних аеродромів\” для втечі на випадок зміни влади в Україні.
Не виключено, що візит до Амстердаму міг бути пов\’язаний і з діяльністю підприємства Петра Порошенка \”Roshen Europe BV\”, який знаходиться в столиці Нідерландів. Його адреса: Hoogoorddreef 9 in Amsterdam.
Нагадаю, як Коломойського і Луценка випадково засікли в Амстердамі українські студенти. Український студент Павло Карпець та його товариш 25 листопада став очевидцем зустрічі генерального прокурора Юрія Луценка та колишнього власника \”Приватбанку\” Ігоря Коломойського в Амстердамі. Відповідні фотографії Карпець опублікував 25 листопада в Instagram.
Український студент зробив селфі з Луценком та Коломойським в один і той же час, після чого виклав фото в мережу.

peredplata