Марш за майбутнє: Активісти прийшли до будинку Порошенка

Марш за майбутнє: Активісти прийшли до будинку Порошенка «Марш за майбутнє», який розпочався у Києві на Європейській площі, продовжився біля маєтку Президента Петра Порошенка в селищі Козин під Києвом. До нього приїхали більш як 200 активістів, водночас порядок на акції охороняє близько сотні поліціянтів.

Рух козинською вулицею, де розташований сам маєток Президента, частково перекритий. Однак люди дають проїзд автівкам.

Мету приїзду активістів до Козина журналістові ZIKу озвучила учасниця акції, яка ще й виявилася шанувальницею телеканалу. «Поважаємо за ЗІК, дуже переживаємо за вас. Після віче вирішили привезти сюди резолюцію. Порошенко не хоче нас слухати, – каже Валентина, мешканка Києва. – Ми з 17 жовтня виходимо на акції, мирно просимо – зверни увагу, ми так жити більше не можемо.

Але ж ні! Дістало це все так, що вирішили привезти Президентові петицію. Якщо він її уважно почитає, то, може, зверне увагу на наші марші? Звичайно, що Порошенко сюди до нас не вийде. Але хай слухає, що ми про нього думаємо. Може йому й цього всього не показують – шкода. А ваш канал – молодці, дуже дякуємо за вашу позицію!».

peredplata