У Мюнхені Петро Порошенко зустрівся з міністром оборони США та представниками Єврокомісії

У Мюнхені Петро Порошенко зустрівся з міністром оборони США та представниками ЄврокомісіїНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Мюнхена:

-Побачивши міністра оборони США Джеймса Меттіса у супроводі Курта Волкера, наш Петро Олексійович розплився у широкій посмішці. Зустрів старого друга Сторони знову обговорили ситуацію на Донбасі та необхідність розміщення миротворчої місії ООН на Донбасі відповідно до принципів ООН. Про Крим забуто! Назва окупованого українського півострова під час цієї зустрічі з американською делегацією не обговорюввалась ввзагалі.

У Мюнхені Петро Порошенко зустрівся з міністром оборони США та представниками Єврокомісії

На полях безпекової конференції в Мюнхені Петро Порошенко зустрівся також з президентом Європейської комісії Жаном-Клодом Юнкером і обговорив з ним ПЕРСПЕКТИВИ виділення Євросоюзом четвертої програми макрофінансової допомоги Україні. Говорили лише про перспективи, але не про надання грошей Україні. Перспективи можуть бути реалізовані лише після створення Антикорупційного суду в Україні, сказали представники Європейської комісії.
На разі, це всі здобутки візиту Порошенка до Мюнхена. Не густо, я вам скажу

peredplata