Бидло, яке грабує народ злякалося! Пашинян зробив за три дні в Вірменії більше, ніж Порошенко за чотири роки

Бидло, яке грабує народ злякалося! Пашинян зробив за три дні в Вірменії більше, ніж Порошенко за чотири роки

Чого може досягти за три дні, порядна людина у владі.

Пашинян ставши Прем\’єром Вірменії відразу поміняв всіх міністрів. У новій команді є міністри 27 і 29 років.
Пашинян звернувся до митників і пояснив їм, що з цього дня діють нові правила. Вантажі оформляються протягом години, і везуть люди в Вірменію все що належить згідно із законом. Ніяких привілеїв олігархам не буде … Вірмени в соцмережах розповідають, що такої швидкої митниці ніколи в Вірменії не було.

 
У Вірменії були проблеми з неякісним дизелем, так як дизель до Вірменії мав право завозити тільки один олігарх. (Який звичайно ж тягнув його з Росії). Сьогодні проблема знялася, бо будь-який бажаючий почав завозити якісний дизель з Грузії

Пашинян звернувся до генералів і матерям солдатів які служать в арміі.Он пояснив, що родичі не повинні самі купувати предмети туалету і підгодовувати солдатів. Про кожний такий випадок він попросив писати йому в Фейсбук. На наступний же день йому почали писати родичі солдатів, що їх дітям вперше почали давати цукерки і годувати як в ресторані.

Пашинян кожне своє призначення пояснює людям в Фейсбуці. Він щодня розповідає людям, що, як і навіщо він робив в цей день.

.А адже бюджет Вірменії не ізменілся.Просто прийшов той чоловік який любить людей і хоче, щоб його народ жив вільно і щасливо …

І народ повірив йому і об\’єднався навколо нього Бидло грабують Вірменію здригнулися !.

А тепер друзі порівняйте з Україною, і благаю Вас, нічого не бійтеся і міняйте України, інакше ми скотимся в прірву!

Автор: Олег ХВОЩІВСЬКЕ

peredplata