Порошенко знімає голову Чернівецької ОДА Олександра Фищука

Про це вже написала “Українська правда” у статті

“Він і Вона. До чого готуються штаби Порошенка і Тимошенко”.

Загалом робота у ньому зараз поділена на кілька головних напрямків.

Перший – робота з регіонами. Як писала раніше УП, у президента було вирішено, що результат на виборах йому мають забезпечити так звані VIP-агітатори. Ними стануть впливові депутати-мажоритарники, які за роботу на президента отримають гарантії підтримки на наступних парламентських виборах.

Цим людям віддають у відання цілі області, як це відбулося на Волині чи Хмельниччині, де новим партнерам Порошенка віддали посади голів місцевих облдержадміністрацій. За даними УП, найближчим часом аналогічні заміни губернаторів варто чекати щонайменше у двох областях: Чернігівській та Чернівецькій.

peredplata

2 thoughts on “Порошенко знімає голову Чернівецької ОДА Олександра Фищука

  1. Оце так-так!!! Іронія долі! Якийм був правим журналіст Петро Кобевко, коли казав, що нас ще чекає багато кадрових сюрпризів. За інформацією з Києва, Фищука знімуть точно, і запропонують йому посаду… голови Сокирянської РДА, де зараз керує друг Фищука ще з часів податкової Петро Бескупський. Якщо чесно, особисто я проти того, щоб сюди на Бесарабію йшов ніякий Фищук, може у нього вистачить рощуму відмовитися від пропозиції і тихо піти на пенсію. Якщо вийде тихо, бо ті контрабандні справи таки важким тягарем висять на плечах у пана Фищука.

    А щодо персони нового голови ОДА, то найбільша ймовірність, що це буде жінка з Хотинщини. Креатура М.Ю.Бурбака.

  2. Панове! Роблю ставку за що і коли знімуть дєдушку Фищука. Отже! 1 липня ЙОГО ВЖЕ НЕ БУДЕ НА ПОСАДІ. Знімуть за даними розслідування Департаменту боротьи з економічними злочинами Нацполіції України. Вже все добігає свого кінця. Тут стоїть вже питання, не просто відставки, а щоб Фищук ще не сів років на 5-7 за контрабанду.

Comments are closed.