Помічник Королевської побив ногами активіста \”Батьківщини\”?

Помічник Королевської побив ногами активіста "Батьківщини"?У Стаханові помічник Наталії Королевської, яка перебувала там з візитом, побив заступника глави Луганської облорганізації партії \”Батьківщина\” Сергія Линника.

Інцидент стався біля місцевого будинку культури, де партійці проводили мітинг, повідомляє \”Обком\”.

\”Під час проведення акції до мітингувальників підійшов чоловік і почав ображати людей, після чого накинувся на Сергія Лінника і почав бити його ногами\”, – цитує представників облорганізації видання.

На місце події відразу викликали міліцію і швидку.

Як з\’ясували правоохоронці, нападником виявився помічник Королівської в місті Стаханові.

Потерпілий Сергій Лінник знаходиться в лікарні, де знімає побої. У нього на тілі численні синці та розірваний одяг.

Луганська \”Батьківщина\” заявляє, що, \”на жаль, перехід деяких політиків на службу режиму означає і запозичення найгірших бандитських традицій і звичок\”.

\”Ми звертаємося до правоохоронних органів негайно і об\’єктивно розслідувати обставини нападу на нашого однопартійця і притягнути до відповідальності особу, яка вчинила злочин\”, – йдеться в заяві.

\”Сьогоднішній випадок ще раз показав, що жодна політична риторика, тисячі білбордів і цілодобова реклама по телевізору не здатні приховати від людей справжню сутність політичних найманців\”, – зазначають в луганській \”Батьківщині\”.

В свою чергу в партії Королевської \”Україна – Вперед!\” запевнили, що \”прихильниками луганської облорганізації партії \”Батьківщина\” була організована провокація\”.

\”Під час презентації прихильниками \”Батьківщини\” був організований пікет з метою зірвати захід. Під час проведення пікету \”Батьківщини\” між його учасниками сталася бійка\”, – зазначив заступник глави партії Володимир Ткаченко.

Джерело

peredplata