Папієв, Гайничеру та Михайлішин вітають буковинців з Великоднем

Папієв, Гайничеру та Михайлішин вітають буковинців з Великоднем

Дорогі краяни!

Щиро вітаємо усіх християн з Воскресінням Христовим! Великдень – свято духовного очищення та оновлення, яке сповнює наші серця непохитною вірою у всепереможність добра, світла та надії. Диво Воскресіння Христового є джерелом натхнення та наснаги для кожного віруючого, адже саме у цей Великий день ми можемо відчути всю велич Господньої любові до людей. Дорогі друзі! У ці священні дні щиро бажаємо Вам затишку та миру у рідному домі, злагоди та щастя у родинному колі. Нехай Ваші небайдужі серця сповнюють любов до ближнього та всепрощення. Хай Господь благословить Ваші добрі помисли
та справи, примножить здобутки та досягнення на благо рідної Буковини та України! Зі святом Вас! Христос Воскрес!

З повагою

Голова обласної державної адміністрації Голова обласної ради
Михайло Папієв Михайло Гайничеру

Шановні чернівчани!
Сердечно вітаю вас зі світлим святом Христового Воскресіння!

Цей день завжди був символом перемоги життя над смертю, а віри – над безнадією. Великдень уособлює в собі велич щирої віри та тріумф добра, справедливості, любові та співчуття до близьких. Щире бажання стати краще, вдосконалювати себе, своє оточення і своє місто – це і є прояв справжньої любові. І саме в такі святкові дні багатьох із нас наповнює бажання робити добрі справи, дарувати тепло та турботу тим, хто найбільше її потребує.

Ми завжди маємо пам’ятати, що жодна добра справа не залишається непоміченою і відплачується сторицею. Також слід пам’ятати, що любов, злагода та взаєморозуміння є тими силами, на яких тримаються людські відносини.

Хочу побажати Вам, щоб Великдень приніс у ваші оселі радість та добробут. Хай нескінченним буде джерело вашого духовного добра, а кожен день додає мудрості. Миру та злагоди, здоров’я та благополуччя, нескінченного щастя та любові!

З Великоднем!
Христос Воскрес!

Секретар Чернівецької міської ради
Віталій Михайлішин

peredplata