Харабара: я однозначно не планую балотуватися у народні депутати. Мене цікавлять інші посади

Харабара: я однозначно не планую балотуватися у народні депутати. Мене цікавлять інші посади\”Хочу розтавити всі крапки над \”і\” – я однозначно не планую балотуватися у народні депутати Україні. Мене цікавлять інші посади. Те, що активно сватає мене туди Петро Кобевко, це видно через особисті симпатії до мене. Я май живчик, а туди треба інших людей\”, – заявив на сьогоднівшній прес-конференції начальник УМВС України в Чернівецькій області Микола Харабара.

Як написав на своїй сторінці у Фейсбук шеф-редактор газети \”Час\” Петро Кобевко, днями голова обласної організації Партії регіонів та голова ОДА Михайло Папієв возив у Київ на затвердження кандидатури на вибори.

За його інформацією, ПР висуватиме в округах – начальника УМВС Миколу Харабару (по місту Чернівці), начальника управління освіти і науки ОДА Михайла Бауера (Сокирянський, Кельменецький, Хотинський і Заставнівський район), голову правління ВАТ «Електронмаш» Михайла Березовського (Кіцманський, Сторожинецький, Вижницький, Путильський райони).

Як пише Кобевко, на \”румунський\” округ (Новоселицький, Глибоцький та Герцаївський райони) у Папієва є зараз дві кандидатури: Іван Семенюк і Михайло Гайнічеру. \”На цьому окрузі досі ще не визначився з кандидатом настоятель Банченського монастиря Михайло Жар. Кого він визначить, той і стане депутатом\”, – пише журналіст.

Джерело

peredplata