У Чернівцях Продан з Каспруком грають, ніби діти у пісочниці. А місто занепадає

Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан вдруге вніс на реєстрацію питання про дострокове припинення повноважень міського голови Олексія Каспрука.

Відповідний проект рішення сьогодні був зареєстрований у Чернівецькій міськради серед питань, які заплановані до розгляду на черговій сесії 26 липня 2018 року, пише molbuk.ua

Проект документу складається всього із двох пунктів: “Достроково припинити повноваження Чернівецького міського голови Каспрука Олексія Павловича” та “Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської радиз питань законності, прав і свобод людини, регламенту, депутатської діяльності, етики та запобігання корупції”.

Продан вдруге зареєстрував проект рішення про відставку Каспрука

Нагадаємо, 27 квітня секретар Чернівецької міськради Василь Продан зареєстрував проект рішення про дострокове припинення повноважень міського голови Олексія Каспрука. Своє рішення він пояснив “безгосподарністю і погіршенням справ у місті”.

30 травня на своєму брифінгу Продан заявив, що 31 травня міськрада не розглядатиме питання про припинення повноважень Каспрука, а проект рішення буде перенесено на наступне засідання.

Натомість Каспрук заявив, що заява Продана – це маніпуляція і закликавусіх небайдужих чернівчан прийти зранку на сесію міської ради.

Чернівецька міська рада 31 травня мала розглянути питання про відставку Каспрука, проте обурені жителі міста, які прийшли до ратуші підтримати мера, переконали обранців цього не робити.

peredplata