Рейтинг дурниць буковинських політиків

Рейтинг дурниць буковинських політиківПідтримавши спілку молодих політологів України, яка розпочала проект «Рейтинг дурниць в українській політиці», газета «Час» щотижня друкуватиме «дурниці» містечкових політиків та їхніх обласних організацій.
Може це допоможе…
Приєднуйтесь, хто не байдужий.

Отож, розпочнемо.

Рейтинг дурниць політиків Буковини

Рейтинг дурниць буковинських політиківПартія регіонів у Чернівецькій області не перестає робити дурниці. Замість того, аби справою займатися, яку їй доручив президент і прем’єр, регіонали ходили на суботники перед Великоднем. З них посміялися, як колись з комсомольців, які носили колоду з Іллічем.

Найдурнішу дурницю сотворив Олег Унгурян у Кіцмані. Її героя висвітлила районна газета «Вільне життя». Вона написала про те, що нібито одні регіонали дбають про чистоту. У той час і у тому місці, де регіоналів ненавидять лютою ненавистю. А згодом сам Унгурян вивів свою комсомольсько-регіональну гвардію прибирати місцевий цвинтар. Після роботи на тому ж цвинтарі 34 людей урочисто одержали партійні квитки. Люди жартують по-чорному: регіонали серед своїх виборців.

Рейтинг дурниць буковинських політиківДурниці «Фронту Змін» у тому, що керівники вичікували розвитку конфлікту у Новодністровську, а не допомагали відразу своєму меру. Потрібно активніше наступати на недолугу позицію партії регіонів. Аби люди бачили, що регіонали нездалі ні до чого. І вони повинні вірити, що правда переможе і правда покарає неправду. Особливо ця активізація потрібна для Чернівців, які чекають на подібні рішення суду. Аби Микола Федорук швидше посів свою посаду і вигнав з ради депутатів-зрадників.

Рейтинг дурниць буковинських політиківБЮТ, аби не робити дурниць, уже нічого не робить на теренах Буковини. І це є найбільша їхня дурниця. Бо у суспільстві є момент очікування дій. А дії керівників місцевого БЮТу тільки у тому, аби відправити під Качанівську колонію свого очільника з п’ятьма активістами. Тож треба гнатися за тридев’ять земель, через всю Україну аби потримати півгодини лозунг «Юлі – волю!», сфотографуватися на його фоні і на цьому будувати опозиційну політику, а собі геройські вчинки?!

Рейтинг дурниць буковинських політиківВО «Свобода» нічого нового не вносить у свою діяльність. Навпаки, замість різкої, щоденної критики основних діянь партії регіонів, свободівці виступають на захист собак, зайців і кріликів. Вони продовжують піаритися на чужих акціях (наприклад «Гайдамацький марш»). І щодня втрачають рештки своїх прихильників.

Велика дурниця у ВО «Свободі» – це брак кадрів, які б вирізнялися харизмою, розумом, інтелектом і готовністю до дії. Натомість люди бачать хитруватих політиків, які не проти поживитися на чужих справах і видати їх за свої.

Рейтинг дурниць буковинських політиків«Громадянська позиція» і «УДАР» на Буковині повністю оніміли, оглухли і зникли в тумані. Їх нема в інформаційному просторі. Вони не присутні у ЗМІ. Вони спочивають на лаврах своїх лідерів у столиці. Тому про них ніхто не говорить і ніхто не хоче слухати. Тим паче за них голосувати.

Дурницю, яку зробив голова УДАРу на прес-конференції досі не виправлено. Тоді Роман Ванзуряк заявив, що у їхній партії нема людей, які були колись у інших партіях. А біля нього, у керівництві сиділи колишні члени фракцій «Нашої України», БЮТу. Сам він також від «Батьківщини». Над цією дурницею посміхаються в області: мовляв, серед членів нема з інших партій, то керують ними ті, хто попереходив від «Батьківщини», «Нашої України» тощо.

Петро Кобевко

Світлина

peredplata