Продан використав ВО”Свободу” у Чернівецькій міськраді, а потім знехтував нею

 Чернівецька міська рада відмовилась скасовувати підвищений тариф на проїзд в тролейбусах
   1 серпня 2018 року під час чергової сесії Чернівецька міська рада не підтримала свободівську пропозицію про скасування рішення виконавчого комітету щодо подорожчання вартості проїзду в електротранспорті.
  Відповідний проект рішення як чітку свободівську позицію, підготував та вніс в порядок денний голова фракції «Свобода» в міській раді Андрій Ілюк. – Цим голосуванням міська рада взяла на себе відповідальність за суперечливе рішення виконавчого комітету. Незрозуміла позиція й секретаря міської ради Василя Продана, який на засіданні виконкому разом з Олексієм Каспруком голосував за підвищення тарифу, а ще зовсім недавно виступав з полум‘яними промовами про захист простих людей, – наголосив свободівець Андрій Ілюк.
– Розуміємо, що комунальні підприємства міста мають ефективно працювати, підтримувати життєзабезпечення Чернівців і для цього повинні бути чітко прораховані всі складові тарифів. Це стосується не лише електротранспорту, але й всіх комунальних підприємств, що надають послуги містянам. Наприклад, свободівці у Хмельницькому, де міським головою свободівець Симчишин, до роботи комунальних підприємств та формування тарифів, підійшли відповідально та прозоро. Тут чітко переформатовано управлінську структуру підприємств, прораховано всі складові тарифів. І жителі Хмельницького підтримують такий підхід свободівців. Міська влада у Чернівцях у своїх рішеннях про підвищення тарифів також мусить все враховувати.  Адже у переважній своїй більшості чернівчани через матеріальну скруту не можуть забезпечувати належний рівень життя своїх родин, адже рахують кожну гривню. Тому з людьми треба бути максимально відкритими і чесними, – наголошує лідер свободівців області, депутат Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук.
Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО “Свобода”

peredplata