Гриценко: якщо я виходжу з Тимошенко до другого туру – шанси у Юлії Володимирівни на перемогу рівні нулю

Як передає replyua.net, кандидат в президенти України, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко не сумнівається в своїй перемозі на майбутніх виборах президента України. Прогнозує, що в першому турі перемогти не вдасться нікому з претендентів на найвищу посаду в країні, але найбільше бачиться, що в другому турі йому партію складе екс-прем’єр Юлія Тимошенко.

За словами Гриценка, в штабі Тимошенко знають, кого найменше хотіли б бачити в другому турі, тому й ведуть брудну кампанію. Гриценко зазначив, що у Тимошенко хочуть нанести удар по його психологічному стану, спровокувати на щось, але це безуспішні спроби, так як у президентській компанії Гриценко називає себе не новачком, а досвідченим політиком.

Коментуючи розрекламований в соцмережах ролик телеканалу «1 + 1», в якому журналіст Дубинський розповідає про те, що Гриценко всього лише фіктивний кандидат, екс-міністр оборони зазначив, що не побачив для себе нічого нового. Коломойський вже публічно заявив, що симпатизує Тимошенко, тому люб’язно надав своє ЗМІ для обливання брудом її опонентів.

peredplata

3 thoughts on “Гриценко: якщо я виходжу з Тимошенко до другого туру – шанси у Юлії Володимирівни на перемогу рівні нулю

  1. Це не самостійний, а більш технічний кандидат. Не за свої гроші він проводить передвиборчу кампанію. Гриценка фінансують дуже впливові люди. Відповідно інтереси він буде відстоювати тих, хто його фінансує. По факту ми купуємо кота в мішку.

  2. Це технічний кандидат. Фінансується він третіми особами, відповідно й інтереси буде відстоювати цих третіх осіб. Таким чином ми виберемо кота в мішку. А цього нам точно не треба.

  3. Кто такой Гриценко? Марионетка которая даже не решает ничего, а делает только то что ему скажут “старшие”.

Comments are closed.