З Чернівецької обласної ради зникли два депутати – голови фракцій

Першою зникла голова фракції ВО «Батьківщина» Альона Гливко. Ще навесні вона уже перестала ходити на пленарні засідання депутатських комісій та колегії. На запитання партійців: де Гливко? Щось путного досі ніхто не відповів. Одні кажуть, що вона уже живе в Англії. Інші подейкують, що Альона живе в Сучаві (Румунія).

Як результат зникнення Альони Гливко, фракція ВО «Батьківщина» в обласній раді стала безголовою.

Ще одна фракція довгий уже час не має голови в Чернівецькій обласній раді. Це «Опозиційний блок». Дмитро Павел, голова фракції та обкому Опоблоку зник з Буковини, як катран з плоту. Він не з’являється на сесії, на засідання комісій та колегії.

Не з’явився Павел до суду за власним позовом до депутата Ольги Кобевко та редакції газети «Час». Опоблок програв суд, Павел, кажуть, уже живе у Канаді.

Таким чином обласна рада уже позбулася двох депутатів – двох голів фракцій.

Раніше Гливко та Павел підозрювалися у тому, що мали подвійне громадянство: українське і румунське. Вони це заперечували.

З огляду на ті факти, які нині відкривають підозри про подвійне громадянство, мали право на існування.

peredplata

1 thought on “З Чернівецької обласної ради зникли два депутати – голови фракцій

  1. Ці депутати весь час вели підривну діяльність на Буковині. Зараз ці горе-обранці знаходяться на базі закордонного центру ГРУ РФ. Там їх вчать і дають настанови російські розвідники. Пізніше вони (Павел та Гливко) мають пройти до верховної ради та всіляко штовхати Україну до повної окупації РФією, а Буковини Румунією.
    Лідери їх політ.сил не залишають сумнів. Тимошенко та Льовочкін весь керуються поглядами Путіна.

Comments are closed.