Опозиційна молодь Буковини влаштувала власний \”Першотравень\”

Опозиційна молодь Буковини влаштувала власний "Першотравень"У Чернівцях пройшла демонстрація трудящих, які відчули на собі \”покращення\”, повідомляє портал «Чернівці. Коментарі».

Молоді люди, символізуючи різні верстви населення України, під першотравневі заклики у дусі радянських демонстрацій, пройшли з плакатами і транспорантами Соборною площею Чернівців.

\”У формі спеціально підготовленого дійства ми хотіли продемонструвати сучасні реалії через призму радянських традицій\”, – пояснив ідею перфомансу активіст молодіжного крила партії \”Фронт Змін\”, депутат обласної ради Віталій Захарук. – Ми хочемо висловити респект за покращення життя вже сьогодні «вождям» української політики – Януковичу, Азарову, Табачнику, Папієву та ін. від воїнів-афганців, чорнобильців, лікарів, освітян, шахтарів, студентства та надзвичайно вдячного селянства!»

Як пояснили у прес-службі \”Фронту Змін\”, акція, яка планувалася як продовження демонстрації протестного настрою молоді Буковини щодо політики нинішньої влади на чолі з Януковичем, стала симетричною відповіддю на \”червоний шабаш\”, влаштований на Хрещатику на 1 травня та який транслювало УТ-1.

Джерело

Фото «Чернівці. Коментарі»

peredplata