Трамп послав Порошенка в ігнор?

Наш власний кореспондент Ростислав Демчукпередає з Парижа:

-Президент США Дональд Трамп не привітався з українським лідером Петром Порошенком перед парадом у Парижі на честь 100-річчя закінчення Першої світової війни.

На кадрах видно, що лідер Білого дому з дружиною Меланією вітається на цьому помпезному заході із зарубіжними лідерами. Він потиснув руку президенту Франції Емманюелю Макрону і привітав канцлера Німеччини Ангелу Меркель.

За спиною Трампа стояв і Петро Порошенко, однак його американський лідер залишив без уваги, хоча президенти були на досить близькій відстані і бачили один-одного.

Додам, що у рамках візиту до Парижу український президент проведе низку двосторонніх зустрічей з лідерами країн світу. Чи зустрінеться він з Дональдом Трампом – невідомо.

Разом зтим Порошенко братиме участь у круглому столі “Як зробити більш ефективним мультилатералізм для вирішення міжнародних проблем?”.

Уважно стежимо далі за подіями в Парижі! Вони мають пролити багато світла щодо того, як Захід ставиться до Петра Порошенка. Думаю, що це його останні гастролі на теренах ЄС і США.

peredplata