Максим Бурбак: «Член виконкому Чернівецької міської ради Василь Продан перейшов в опозицію»

Максим Бурбак: «Член виконкому Чернівецької міської ради Василь Продан перейшов в опозицію»Присутність на Форумі об`єднаної опозиції члена виконавчого комітету Чернівецької міськради Василя Продана свідчить про те, що цей чиновник перейшов в опозицію до діючої влади

Про це на прес-конференції заявив голова Чернівецької обласної партійної організації «Фронт Змін» Максим Бурбак.

«На Форумі було три тисячі делегатів. Вони одноголосно прийняли резолюцію. Це означає, що делегат Продан також голосував за необхідність змін», – зазначив Бурбак.

За його словами, зараз все більше представників партії влади намагаються «розкладати яйця у різні кошики».

«Спочатку вони казали, що прийшли назавжди, потім – що буде ще один строк, а сьогодні ми бачимо, що все більше нинішніх владників задумується, а що ж буде з ними після виборів».

«Взагалі ми бачили чимало несподіваних людей на Форумі. Це і Кужель, з якою у нас давні «теплі» стосунки, і Наливайченка, який робив неоднозначні заяви по КОДу, – повідомив Максим Бурбак. – Це означає, що ми на практиці показуємо, що готові забути давні суперечки заради спільної перемоги».

Підприємця Василя Продана називають людиною, яка стояла за процесом звільнення депутатами Чернівецького міського голови Миколи Федорука. Його кандидатуру до складу виконкому подала «Наша Україна», яка у міськраді активно співпрацює з Партією регіонів.

Джерело

peredplata