У якій позі Маруф хотіла йти до Європи

Відбір на «Євробачення-2019» в Україні підтвердив, що у пісенній культурі міцно вкоренився «рускій мір». Він ніби збиткується над нами і нашою державою.

Не знаю, хто, коли і як відбирав тих, хто вирішує, кому їхати на «Євробачення», але робить він це не для блага України. Напевне, треба починати з того, хто призначив тих, котрі відбирають. І тут ми маємо власників телеканалів: Медведчука, Фірташа, Львочкіна, Мураєва, Коломойського і т. д. Ось ті люди, які маніпулюють свідомістю нації, зомбують її і спрямовують туди, куди їм треба.

Сподівалися на «Суспільне телебачення». Але сподівання наші марні. Вони зуміли за короткий термін з доброї ініціативи зробити потворне ТБ. Спочатку провели конкурси, які виграли молоді, але вкрай непрофесійні люди. Потім ними вміло зманіпулювали,  і «Суспільне телебачення» стало непопулярним. Більше того, непрофесійним.

І вибори Маруфи – це зразок непрофесійності «Суспільного ТБ».

23 лютого завершився національний відбір на пісенний конкурс «Євробачення-2019». За результатами суддівського та глядацького голосування, представляти Україну на конкурсі в Ізраїлі цьогоріч буде співачка MARUV.

У фіналі національного відбору змагалися шість виконавців: гурти Freedom jazz, YUKO, MARUV, Brunettes Shoot Blondes, KAZKA та ANNA MARIA. Глядачі й члени журі (Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов) проголосували за виконавців так:

Freedom jazz одержали 6 балів від суддів та 4 бали від глядачів

YUKO одержали 4 бали від суддів та 1 бал від глядачів

MARUV одержала 5 балів від суддів та 6 бали від глядачів

Brunettes Shoot Blondes одержали 2 бали від суддів та 3 бали від глядачів

KAZKA одержали 3 бали від суддів та 5 балів від глядачів

ANNA MARIA одержали 1 бал від суддів та 2 бали від глядачів

Отже, найбільшу сумарну кількість голосів, 11 балів, здобула MARUV з піснею Siren song.

Враз з’ясувалося, що пісня-переможець – це інтелектуальна власність Росії. Тобто за умови виконання її на сценах та у ЗМІ Європи, Америки, Азії, Африки та Австралії гонорари йтимуть у Росію. Самий вибір Маруфи та пісні став можливим завдяки спецоперації спецслужб Росії.

Голосування відбулося через операторів зв’язку, котрі мають московський капітал і кремлівські корені.

Раніше ФСБ спробували подібну спецоперацію на Джамалі. Тоді не вдалося. Тепер вони свого добилися.

Отож, кого нам підставляли ФСБешники?

Що відомо про Maruv

Maruv – це псевдонім української співачки Анни Корсун. Їй 27 років, вона родом із Павлограда (Дніпропетровська область). Відома за виступами у шоу “Голос країни” та “Х-Фактор”.

Анна активно виступає на різних заходах в Росії і навіть анонсувала перші сольні концерти, які відбудуться навесні, як раз перед початком “Євробачення”. Зокрема, 6 квітня вона виступить у Москві, а 12 квітня відбудеться виступ в Санкт-Петербурзі.

Артистка відома ще з роботи в складі групи The Pringlez, яка виборола ІІІ місце в російському музичному конкурсі “Нова хвиля-2015”. З 2018 року виступає сольно під псевдонімом.

Національний відбір на «Євробачення» цьогоріч був чи не найгострішим за всю історію. Чи не до кожного учасника були якісь питання – щодо гастролей у Росії, щодо громадянства учасників, щодо їхніх політичних позицій та щодо вокалу.

Цьогорічний національний відбір поставив руба багато запитань. Одне із головних – чи може представляти Україну артист, який їздить гастролювати в Росію або підтримує анексію Криму?

Тому не дивно, що в уряді вже дали зрозуміти, що спробують не допустити Maruv на конкурс від України.

Віце-прем’єр В’ячеслав Кириленко опублікував твіт, в якому висловив думку, що за Україну на Євробаченні не може виступати учасник, який їздить з гастролями до Росії. І сказав, що історія з відбором “ще далека від завершення”. А вже після голосування повторив цей пост дослівно на Facebook, що можна сприймати як прямий натяк – Maruv можуть не пустити на конкурс від України вольовим рішенням влади.

Співачка MARUV отримала для ознайомлення контракт з “Суспільним мовленням”, який забороняє гастролі у РФ. Про це повідомила PR-директор “UA: Суспільне мовлення” Вікторія Сидоренко.

  • Чи має право учасник, що гастролює в Росії, представляти Україну?, – пише у ФБ Сидоренко. – Немає закону, який це прямо забороняє. Є ваше голосування, яке не заперечує такої можливості. Але у контракті від Суспільного є вимога із забороною гастролювати у РФ. Цей контракт співачка отримала на ознайомлення. Що далі з тим контрактом? Співачка має добу на ознайомлення з усіма умовами контракту і своє рішення щодо них. Ми чекаємо. 
    Суспільне опісля також має право на рішення щодо контракту. Кінцеве рішення щодо того, хто представлятиме Україну, приймає саме Суспільне.

MARUV не пройшла перевірки на патріотизм. Вона не підписала договору. І не поїде на «Євробачення 2019». Ніби й вирішена проблема.

Але ж бо ні. Бо у нас залишилися на посадах ті, хто допомагав російським спецслужбам принижувати Україну. Також досі сидить у міністерському кріслі недолугий Стець, який нездалий до керівництва. Він не вміє і, напевне, не хоче працювати. За його керівництва ідеологія і протидія російській пропаганді зійшла на пси.

І нема на це ради…

Петро Кобевко

Р.S. Маруф – це чоловіче ім’я єпископа з Месопотамії, який захищав персидських християн. Він народився 16 лютого. І цей день росіяни вважають днем захисту від злих духів.

MARUV народилася 15 лютого…

Р.Р.S. Як стало відомо редакції «Часу», на  «Євробачення – 2019» від України не поїде ніхто. Всі відмовилися. Повне фіаско української ідеологічної інформаційної машини. І Стець ще міністр?! Допоки!..

peredplata

1 thought on “У якій позі Маруф хотіла йти до Європи

Comments are closed.