Юлії Тимошенко не пощастило з довіреною особою на Буковині

На Чернівецькому виборчому окрузі № 201 кандидата у президенти Юлію Володимирівну Тимошенко представляє Наталія Коцур. Вона колись працювала начальником управління сім’ї, молоді та спорту при Миколі Федоруку.

Уявіть собі: Наталія Коцур на засіданні ОВК офіційно заявила і це внесли до протоколу, що вона представляє інтереси 8 технічних кандидатів. А саме: Соловйова, Габера, Новака, Носенка, Тарути, Кармазіна, Дерев’янка і Наливайченка. Всі питання стосовно цих кандидатів буде вирішувати довірена особа Юлії Тимошенко Наталія Коцур. Злі язики ще додали до цього списку 2 кандидатів: Юрія Бойка та Володимира Зеленського.

Після такої великої ганьби та зливу компромату Наталію Коцур вранці, 19 березня помітили у напівживому стані у приймальні голови облради Івана Мунтяна.

Після того, як інформація стала відомою широким колам, і, напевне, Юлії Тимошенко, почалися різні порухи. Спочатку Коцур погрожувала судом (кому і на скільки – невідомо). Потім вимагала вилучення її слів з протоколу засідання ОВК.  Насамкінець, офіційні особи, які представляють в області названих кандидатів, навідріз відмовилися від контактів з Наталією Коцур. Про це писала навіть «Опора».

Зокрема, довірена особа Валентина Наливайченка Ярослав Цуркан взагалі заявив, що ніколи  не зустрічався з Наталією Коцур і не знає, як вона виглядає. Керівник штабу Ігор Кобеля такої ж думки. Хоча з кимось із них таки говорила Коцур по телефону. Розказувала, що має своє бачення стосовно першого засідання ДВК.

Довірені особи Юрія Дерев’янка Георгій Тарецану  та Сергія Тарути – Віра Колесняк відмовилися коментувати слова Коцур.

А довірена особа Юрія Кармазіна Олександр Лавренчук заперечив слова Коцур про те, що вона керує заміною членів ДВК.

Отже, скандал не вщухає, і Наталії Коцур доведеться відповідати  за сказане, чи взагалі вона нічого не говорила.

Але ж бо без диму вогню не буває…

Р.S. ОВК таки видалила пункт № 7 з протоколу засідання від 15 березня. Чим ще більше ускладнила можливість докопатися до правди: чи таки представляє названих кандидатів довірена особа Юлії Тимошенко чи ні?

ЧАС покаже.

Хіба що члени ДВК від названих кандидатів негайно вимагайте кошти за роботу. Якщо Юлія Тимошенко не увійде до другого туру виборів – плакали ваші гроші. Якщо увійде, то також можуть заплакати.

Фото з відкритих джерел

 

peredplata