Юлія Тимошенко раніше знала про змову олігархів і Зеленського

Ще задовго до початку перевиборчої кампанії досвідчений політик і лідер ВО «Батьківщина» Юлія Володимирівна Тимошенко знала про задуми олігархів посадити у крісло  президента свою маріонетку. Цією маріонеткою у 2019 році став Володимир Зеленський. Його готували заздалегідь. Хоча Юлія Володимирівна й відкрила цей секрет у 2017 році, задуми олігархів і їхня робота зі  створення своєї маріонетки-президента втілювалися ще значно раніше, а не тільки цього року, а й тоді, коли було озвучено плани Коломойського і його бригади.

Ще за 2 роки до виборів в інтерв’ю журналістам Тимошенко говорила правдиво, сміливо і відверто:

  • Насправді, я хочу, щоби люди зараз знали (нагадуємо,– це сказано у 2017 році – П.К.), що готується новий кандидат на президентські вибори від об’єднаної олігархії, – сказала Тимошенко. – Вони не готові здавати свої позиції.

Коли Юлію Володимирівну запитали, хто цей кандидат, вона прямо не назвала тоді Зеленського:

  • Я думаю, що люди про це дізнаються,- сказала Юлія Тимошенко. – Це людина, яка зеленого (?) поняття не має ні про економіку, ні про фінанси, ні про кризу, ні про війну. Їм потрібна маріонетка в руках.

Я не хочу називати прізвища, люди самі побачать. Але ключові клани країни готують собі маріонетку. І ця маріонетка мусить бути таким собі «болванчиком», який сидітиме на президентській посаді. А за спиною вони будуть знову крутити всю цю поганку, яку зараз роблять.

Я не розумію, чому до її слів не прислухалися тоді? Чому не вживали жодних заходів, аби виставити на протидію планам олігархів розумні та дієві бар’єри. Адже багато років на телеканалах Коломойського (1+1), Фірташа і Льовочкіна (Інтер) та інших крутилися « Квартал» та «Слуга…». Вони насміхалися з України, з української мови, з української нації, з української армії, з української церкви, з української землі і хліба, який жерли – аж за вухами тріщало.

Вони насміхалися з цього всього, а ми веселилися. І не задумувались, що за цим сміхом стоять олігархи, які готуються загарбати Україну і перетворити націю на своїх рабів.

Хіба не видно було, що за кожним таким знущально-принижувальним отруйним жартом над українцем була зневага до всієї нації і Держави? Нічого подібного Зеленський собі не дозволяв щодо росіян чи євреїв!

Одного разу він щось непристойне сказав про Кадирова і його націю. Так зі страху досі продовжує вибачатися перед ним і чеченським народом. А перед українцями навіть і не подумав вибачитися.

Уже йому прямим текстом говорять, аби він попросив вибачення у ображеної ним нації, її армії і воїнів, вибачився перед загиблими і перед релігійними почуттями українців. Так ні, вперто не робить цього. Ніби зумисне продовжує свою клоунаду з народом, який його годує. І непогано він у нас їсть та гадить. Бо відпочиває та насолоджується життям на курортах за кордоном  – в Італії, на Кіпрі, в Англії, на Віргінських островах. Там у нього квартири, вілли, фірми і гроші. А тут – лохи, яких можна принизити і змусити голосувати так, як потрібно олігархату не нашому, не українському.

Якщо Зеленський багато помилок зробив і робить несвідомо і через обмеженість у вихованні та знаннях, то олігархи, які його штовхнули до кандидатства, все це натворили обдумавши, спланувавши і спрямувавши наперед.

Юлія Володимирівна ще 2 роки тому попереджувала українців про те, що готується велика провокація проти України та українського народу. Не прислухалися ми до неї тоді. А вона тепер чомусь не захотіла, зумисне чи ні, нагадати нам про цю небезпеку. Тож і прогавили перед першим туром виборів, недооцінивши небезпеку від подібного розвитку.

Адже за час виборів нас уже поділили знову на схід і захід, на україномовних і суржикомовних (бо справжніх російськомовних в Україні нема). Поділили нас на конфесії, на патріархати, на майданівців і антимайданівців, на героїв і ворогів. А тут ще й війна з Росією. І недобиті регіонали повилізали, мов щурі з дучок, і рвуть, розривають Україну на шматки.

Аби не була вона єдиною і сильною.

Аби Путіну і Росії можна було її легко і швидко загарбати, полонити і тут панувати. Злякалися вони нашої єдності і сили. Зненавиділи єдину і могутню націю та церкву, сильну армію, сміливих воїнів та героїв.

Такої України і таких українців їм не треба. Бо сильними, сміливими, розумними і єдиними правити важко. Тож треба роз’єднати, розколоти, знеславити і керувати тоді так, як забагнеться.

Думаймо! Аби не дозволити олігархам втілити свої підступні плани.

Думаймо! Аби не роз’єднувати Україну і українську націю, а цементувати її та робити могутньою.

Думаймо! Аби не дозволити Путіну загарбати рідну землю і на ній панувати.

Думаймо! Аби не розпалювати ворожнечу у рідному домі, а творити мир і злагоду серед народу.

Думаймо! Думаймо! Думаймо!

Бо як перестанемо думати самі, то олігархи так за нас все продумають, що не встигнемо озирнутися, як опинимось у російських кайданах, знеславлені, принижені та спустошені, слабкі та немічні. Хіба цього нам треба?! Ні!

Тож думаймо!

 

peredplata