Безсмертний розповів, чому Янукович \”посадив\” Тимошенко

Безсмертний розповів, чому Янукович "посадив" ТимошенкоЕкс-віце-прем\’єр Роман Безсмертний вважає, що Юлія Тимошенко ще зможе стати президентом україни

Віктор Янукович хоче, щоб Юлія Тимошенко залишилася у в\’язниці назавжди, вважає колишній віце-прем\’єр та екс-посол України в Білорусі Роман Безсмертний.

\”Але обставини можуть бути сильніші за його волю. Зараз усі добре розуміють, що за цією справою стоїть не генеральний прокурор, не окремий суддя, а саме Віктор Федорович. Можливо, перед інавгурацією президента Тимошенко всі політологи говоритимуть в один голос: ув\’язнення допомогло їй. Сьогодні ж на Банковій треба думати, як жити далі після приходу до влади Тимошенко. Буде це через одну каденцію чи дві – неважливо\”, – зауважив Безсмертний, пише Gazeta.ua.

За словами Безсмертного, рішення Януковича посадити Тимошенко було емоційним рішенням.

\”Мислення Януковича було приблизно таке: \”Ні Кучма, ні Ющенко, які \”працювали\” з Тимошенко, не змогли її зупинити, то що залишається мені?\” Після цього в нього виринуло логічне припущення: \”Посадити\”. Віктор Федорович вирішив так вивести її з прямої боротьби. Але Тимошенко і зараз працює над тим, щоб стати президентом\”, – наголосив він.

Політик також не виключає, що Тимошенко може в майбутньому стати президентом України.

\”Шляхи Господні незбагненні. Для нас це дивно, бо ми зневірилися в Богові й собі, тому не вміємо вірити в те, що робимо. Але є ті, хто вірить – і вони перемагають. Зневірені в собі кажуть, що їм поталанило чи у них така доля. Ні. Тимошенко та Янукович не опускали голови, коли їх били, не кидали все й не тікали за кордон. Вони вперто прямували до мети і вставали рівно стільки разів, скільки падали. Тому коли кажуть, що Тимошенко не стане президентом ніколи – я цьому не дуже вірю\”, – підсумував Безсмертний.

Джерело

peredplata