Буковину таки віддали Фірташеві. І трохи вділили Папієву.

Буковину таки віддали Фірташеві. І трохи вділили Папієву.Партія регіонів проводить свої конференції. Там визначаються делегати на обласну та на з\”їзд.

В середині партії почалися справжні бої без правил. Програють первинні регіонали. Ті, хто стояв у витоків партії разом з Януковичем, Рибаком і їм подібним. Сьогодні їх упослідили тк, що аж шкода стає заслужених і відносно порядних регіоналів. Таких як професор Ходоровський, депутат Микола Романюк, Франц Федорович, Василь Ткач, Микола Харабара, Іван Семенюк… Папієв і його есдеки та екс-рухівці вже зовсім не рахуються з тими, хто починав і у важкі часи утримавав партію. Вони партію прибрали до своїх рук. І уже не випускають. На вибори Папієв кладе тільки своїх людей.

На Бессарабський округ Папієв намірений висунути Артема Семенюка. Дуже близької і рідної молодої людини. Артем також є співвласником лайнометної зельц-газети.

А на румуномовний округ Папієву не дозволил фірташівці висувати своїх кандидатів. Фірташ-Борисов туди сунуть Геннадія Федоряка з облгазу. З цією кандидатурою не погоджуються первинні регіонали. І туди підуть у боротьбу за мандат Іван опеску та Іван Семенюк. Аби щасливо…

peredplata