Михайло Павлюк – міцний горішок Буковини

 

Попи російської православної церкви в Україні сьогодні показали свої хижі ікла. Вони зібрали паству і прийшли до облдержадміністрації вимагати не реєструвати українські церкви на українській землі, в українських містах і селах. Перед цим попи спровокували конфлікт у селах Васловивці, Задубрівка, Товтри Заставнівського району.

Потім влаштували щоденні молебні під ОДА. У четвер прийшло їх багато. Головний піп Мелетій з попом Жаром та кількома іншими прийшли до Михайла Павлюка, в. о. голови ОДА з вимогами.

Павлюк тримався міцно і стійко. Він  не злякався натиску промосковських попів і не дозволив їм диктувати свої умови владі.

Попи пішли ні з чим.

Коли з ОДА виходив голова Застівнівської РДА Юрій Кітар, агресивні люди і попи його штовхали та облили водою. Поліція вберегла посадовця від агресивного натовпу. А він пообоціяв написати заяву до правоохоронних органів за напад на владу.

Буковинці! Будьте уважні, московські попи дуже агресивні. Вони штовхають і обливають водою людей. Вони створюють конфліктні ситуації та розпалюють ворожнечу між церквами та владою.

peredplata