Віктор Король: “Закон про мовну політику відкрив дійсну сутність партії влади\”

Віктор Король: “Закон про мовну політику відкрив дійсну сутність партії влади"\”Верховна Рада таки ухвалила закон про мовну політику. На жаль, нічого неочікуваного не сталося. Але закон не має повної підтримки навіть серед членів Партії регіонів. Про це свідчать оцінки подій деякими регіоналами та відкликання кількома нардепами своїх голосів. Навіть колега-однопартієць висловився про одного з ініціаторів закону по-народному різко. Я переконаний, що частина депутатів голосували або під примусом, або хтось скористався їхніми картками\”, – йдеться в повідомленні на офіційному сайті Віктора Короля.

\”Цей закон був внесений на голосування проти волі суспільства, не проходив громадського обговорення і навіть у партії влади немає єдиної думки про нього.
Фракція Партії регіонів загнала також у глухий кут Президента Віктора Януковича, який тепер мусить якось викручуватися.

Більше того, тепер стало остаточно ясно, що цей закон написаний не в Україні. На мій погляд, завданням номер один для спецслужб мало б бути з’сування того, хто дійсно є автором документу.

Я переконаний, що цей закон, яукий збурює і розколює суспільство, не можна підписувати. Його слід відкласти для широкого обговорення і ухвалення після виборів вже новим складом Верховної Ради\”, – зауважує Король.

Світлина

peredplata