В Новодністровську фронтовики не бажають бути разом зі зрадниками

В Новодністровську фронтовики не бажають бути разом зі зрадникамиНа адресу редакції надійшла заява від новодністровських фронтовиків, які не бажають бути разом зі зрадниками і хочуть вийти з партії \”Фронт Змін\”. Останньою крапкою для фронтовиків стала заява секретаря міськради Новодністровска бютівця Лутчака про те, що він керує КОДом. Наразі п\”ятеро фронтовиків підписались під заявою до голови партії Арсенія Яценюка. Серед них і голова Новодністровського міського осередку Тугарова. Далі – дивіться текст звернення.

В Новодністровську фронтовики не бажають бути разом зі зрадниками
В Новодністровську фронтовики не бажають бути разом зі зрадниками

В Фронті Змін кажуть, що Тугарову мали виключити раніше ще з партії. Деталі – згодом.

ОНОВЛЕННЯ

Надія Тугарова нам повідомила, що ніхто її не виключав, що вона є дійсним членом партії і наразі за власним бажанням написала заяву по виходу з партії. Конфлікт з керівництвом дійсно був.

– Зараз, виходить, нам треба працювати з тими, хто працював і працює проти нас, – розповідає пані Надія. – Тому з 28 партійців наразі залишилось 12. І чотири заяви ще на підході. Я не є депутатом міської ради, але хочу зауважити, що ті депутати співпрацюють з регіоналами і тим самим ганьблять \”Фронт змін\”.

Світлина

peredplata