У Юлії Тимошенко невідоме захворювання, яке вразило майже 50% шкіри

Захисник лідера опозиції Сергій Власенко обурений заявами, які розповсюджує влада про стан здоров’я Юлії Тимошенко.

Про це він заявив під час брифінгу біля харківської лікарні «Укрзалізниці», де зараз перебуває екс-прем’єр-міністр.

«Обурення викликають брехливі заяви, які були розповсюджені владою щодо того, що нібито Юлія Тимошенко качає прес, піднімає штангу і вже, напевно, майже готова представляти Україну на Олімпійських іграх у Лондоні», – зазначив Сергій Власенко.

На його думку, такі заяви були зроблені лише для того, аби «підготувати українське суспільство до тих протиправних і незаконних дій, які влада хоче вчинити до Юлії Тимошенко для її силового доставляння в залу суду в понеділок для розгляду абсолютно абсурдної, сфальшованої справи».

Захисник наголосив, що протягом двох останніх тижнів лідер опозиції не отримує жодного лікування, пов’язаного з проблемами спини.

«Це пов’язано із тим, що два тижні тому Юлія Тимошенко була уражена невідомим захворюванням шкіри, яке вразило майже 50% шкіри тіла. Незважаючи на те, що харківські лікарі проводили огляд, зафіксували це в її медичній картці, вони не можуть встановити причини цього захворювання», – наголосив Сергій Власенко та додав, що протягом цього часу харківські медики проводять лікування цієї хвороби, яке, на їхню думку, несумісне з продовженням лікування спини.

За його словами, через те, що Юлія Тимошенко не отримує лікування, ситуація зі спиною погіршилася, тому очікує на приїзд німецьких лікарів, аби якось розв’язати цю проблему.

Більше того, як пояснив захисник, навіть коли проводилися лікувальні процедури, у зв’язку з тим, що Юлія Тимошенко не може самостійно пересуватися, вони відбувалися у лежачому стані, а також на спеціальному медичному обладнанні.

«Протягом всього цього часу Юлія Тимошенко була проти оголошення цієї інформації, однак та брехня, яка зараз постійно тиражується владою, примусила мене за її проханням зробити цю заяву», – зазначив Сергій Власенко.

Про це йдеться на офіційномі сайті \”Батьківщини\”

peredplata