«Нашоукраїнець» Куліш в Чернівецькій обласній раді стопорить проект рішення опозиції

«Нашоукраїнець» Куліш в Чернівецькій обласній раді стопорить проект рішення опозиціїКомісія з правових питань, міжетнічних відносин, транскордонного співробітництва та антикорупційної діяльності, яку очолює Володимир Куліш, проект звернення депутатів Чернівецької обласної ради до Президента України Януковича В.Ф. щодо ветування Закону України «Про гарантії держави щодо виконання судових рішень», який фактично позбавляє «чорнобильців» , «афганців», «дітей війни» та інші пільгові категорії населення соціальних виплат в повному обсязі, зініційований Максимом Бурбаком, повернула його розробнику на доопрацювання.

Те, що провладна більшість депутатів Чернівецької обласної ради неодноразово ігнорує та всіляко гальмує розгляд та прийняття рішень, ініційованих депутатами опозиційних фракцій, вже ні для кого не є секретом. Але те, що проти своїх опозиційних колег йдуть депутати від «Нашої України» свідчить вже, мабуть, про те, що «нашоукраїнці» не мають власної позиції, а відверто підігріють «регіоналам».

Обговоривши звернення депутатів до президента, ініційоване Максимом Бурбаком та підписане 36 депутатами обласної ради, постійна комісія зробила висновок, що текст звернення треба повернути розробнику на доопрацювання.

«Це перший подібний випадок в моїй недовгій депутатській практиці, – каже Максим Бурбак. Я в цьому вбачаю одну мету , зняти це питання з порядку денного сесії. Незважаючи на те, що ми дотримались всіх вимог регламенту і проект рішення був вчасно оприлюднений на офіційному сайті, знайшли іншу причину його не включати в порядок денний сесії – відправити на доопрацювання. Там немає що доопрацьовувати. Текст погоджений з депутатами і відповідає всім необхідним вимогам. З цим питанням майже до кожного депутата звертаються соціально незахищені громадяни, але лише 36 депутатів обласної ради готові відстоювати їх права на отримання законних пільг».

Про це йдеться в повідомленні прес-служби буковинської Об\”єднаної опозиції.

Світлина Букінфо

peredplata