Одна козачка серед мільйонів свинопасів

Одна козачка серед мільйонів свинопасівУ аеропорту гола FEMENістка закликала вбити патріарха Кирила

Напівоголена жінка кинулася вбік патріарха Кирила. На тілі у неї красувався напис Kill Kirill, що означає вбити Кирила українською.

Напівгола активістка жіночого руху FEMEN кинулася назустріч патріархові Московському і всієї Русі Кирилу під час його прибуття в міжнародний аеропорт \”Бориспіль\”.

Інцидент стався в той момент, коли Кирило йшов до журналістів від літака, яким він прилетів.
На тілі активістки були написи Kill Kiril, вона викрикувала \”Щезни геть!\”.

Дівчину швидко схопила охорона. Патріарх не відреагував на цю подію.

Раніше повідомлялося, що до візиту глави РПЦ свободівці готуються провести акції протесту проти \”московського імперіаліста\”.

***

Активістку Femen може очікувати карна справа за фальшиве журналістське посвідчення.

Акція Kill Kirill може обернутися серйозними наслідками для Femen і УДО
За \”антиклерикальну секс-диверсію Kill Kirill\” в міжнародному аеропорту \”Бориспіль\” під час прильоту патріарха РПЦ Кирила активістка Femen Яна Жданова одержала 15 діб адміністративного арешту. Про це повідомив заступник начальника прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Київській області Ігор Скріпачук.

Відповідне рішення прийняв суд міста Бориспіль.

Раніше вдень група людей у цивільному навідалася до офісу жіночого руху Femen, повідомила прес-служба організації. \”Присутня в офісі активістка Оксана Шачко розпізнала в візитерах співробітників СБУ, які зранку допитували активістку Яну Жданову в аеропорту Бориспіль\”, – зазначили у Femen.

\”Протягом 20 хвилин, не припиняючи, дзвонили у двері. У цей час ще двоє чоловіків ламали двері, стукали ногами, ще двоє стукали у вікна. Зараз вони пішли\”, – розповіла Шачко.

Тим часом прес-секретар \”Борисполя\” Оксана Ожигова повідомила \”Сегодня\”, що представниця Femen потрапила на територію аеропорту за фіктивним посвідченням журналістки неіснуючого видання \”Вісті Харкова\”.

Джерела в правоохоронних органах повідомляють, що в управлінні державної охорони внаслідок інциденту, найімовірніше, \”полетять погони\” з відповідальних за безпеку патріарха. \”Це для нас тривожний дзвінок, тому що показує, що в безпеці охоронюваних осіб є прогалина, яку можна використати без особливих зусиль\”, – неофіційно сказали в спецслужбі.

Разом із тим у правоохоронних органах повідомили, що непереливки тепер доведеться й головній дійовій особі акції Femen Ждановій.

\”Якщо буде доведено, що вона скористалася підробленим посвідченням і підробленою печаткою, а також мала відношення до виготовлення фальшивки, то в її діях буде склад злочину. Вона відповість по всій строгості закону\”, – повідомило джерело в УДО.

Джерело

peredplata