Горук хоче стати мером Чернівців?

Горук хоче стати мером Чернівців?Представник Всеукраїнського об’єднання «Свобода» неодмінно візьме участь у виборах голови Чернівецької міської ради. Про це повідомив виконувач обов’язків голови Чернівецької обласної організації ВО «Свобода» Назар Горук 9 серпня під час програми «Політична кухня» на телеканалі ТВА.

Коментуючи ситуацію по 203 виборчому окрузі, Назар Горук зазначив: «Є домовленість між об’єднанням «За Батьківщину» та ВО «Свобода». Ми готові пожертвувати своїми амбіціями, з тим, аби на майбутніх виборах Чернівецького міського голови, свободівець поборовся за цю посаду. Гадаю, що об’єднана опозиція нас в цьому підтримає, оскільки зараз ми підтримуємо об’єднану опозицію».

Крім того, він наголосив, що Всеукраїнське об’єднання «Свобода», дотримуючись попередніх угод, підтримуватиме єдиних кандидатів від опозиції по інших округах Чернівецької області. «Я скажу відверто, у мене є чимало запитань до цих кандидатів. Але є домовленість, ми зобов’язані її дотримуватися», – підкреслив виконувач обов’язків голови Чернівецької обласної організації ВО «Свобода».

Про це повідомляє прес-служба ЧОО ВО\’Свобода\’

Світлина – з мережі Фейсбук

peredplata