Кандидат від партії регіонів Геннадій Федоряк агітує газом ОНОВЛЕНО ФОТО

Кандидат від партії регіонів Геннадій Федоряк агітує газом ОНОВЛЕНО ФОТОВ розпорядженні редакції газети \”Час\” є листівки, які розповсюджуються в Новоселицькому окрузі від імені кандидата в народні депутати від партії регіонів Геннадія Федоряка, голови правління ПАТ \”Чернівцігаз\”. В них поруч зі світлиною, зокрема, йдеться, що пан Федоряк \”доповідає про взяття під особистий контроль питання тиску газу\” в оселях буковинців. На листівках відсутні будь-які вихідні дані, відповідальний за випуск, тираж тощо.

Кандидат від партії регіонів Геннадій Федоряк агітує газом ОНОВЛЕНО ФОТО
Кандидат від партії регіонів Геннадій Федоряк агітує газом ОНОВЛЕНО ФОТО

Нагадаємо, що минулого тижня під час робочого візиту до Сторожинецького та Глибоцького районів голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв відкрито агітував за Геннадія Федоряка та залякував мешканців сіл, що у разі неспівпраці з владою та непідтримки кандидата Федоряка у селах не буде газу.

Як повідомив нам координатор виборчих програм Громадянської Мережі ОПОРА у Чернівецькій області Назар Тимощук, Чернівецьке представництво ГМ \”ОПОРА\” розцінює ці листівки як агітаційні. Відповідно, це є порушенням Закону України \”Про вибори народних депутатів України\”. Зокрема, частини 7 статті 69 Закону України \”Про вибори народних депутатів України\”, яка визначає, що \”Друковані матеріали передвиборної агітації повинні містити відомості про замовника цих матеріалів, установу, що здійснила друк, або вказівку, що друк здійснено з використанням обладнання, що належить партії, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск.\”

– Ми будемо звертатися до правоохоронних органів з приводу поширення цих листівок, – зазначив Назар Тимощук.

peredplata