Влада намагається закрити ТВі, адже боїться повторення 2004 року – Арсеній Яценюк

Влада намагається закрити ТВі, адже боїться повторення 2004 року – Арсеній Яценюк2004 року влада не відключила “5 канал” – і відбулася революція. Тому сьогодні вона намагається закрити ТВі. Про це заявив голова Ради Об’єднаної опозиції “Батьківщина” Арсеній Яценюк, виступаючи на акції на захист телеканалу ТВі в суботу, 8 вересня на Михайливській площі в Києві.

“Саме телеканал ТВі є тим джерелом інформації, яке каже правду. І ця правда неприємна для влади. Буду відвертим – інколи ця правда неприємна і для опозиції. Але це та правда, те слово, та думка, та позиція, яка потрібна для України. Це і є демократія” – наголосив Арсеній Яценюк.

Він наголосив, що демократія – це коли люди мають право почути правду і сказати правду. “І це – телеканал ТВі, тому ми його захищаємо”, – додав він.

Арсеній Яценюк наголосив, що влада почала відключати ТВі, тому що злякалася. “Вони перелякалися, коли Мікола Княжицький вийшов боротися за демократію не тільки на каналі, а й у новому парламенті. У тому парламенті, який повинен змінити цей режим, відновити демократію в Україні”, – наголосив голова Ради Об’єднаної опозиції “Батьківщина”.

“Вони зрозуміли, що в Україні може бути національне підняття на кшталт 2004 року. Тільки через канал ТВі ми можемо донести правду та переконання. І тому вони вирішили не допускати таких помилок, як у 2004 році. Тоді вони не відключили \”5 канал\” – і відбулась революція”, – підкреслив він.

“Сьогодні вони не відключать ТВі. Україна зміниться, і ми виборемо своє майбутнє. Ні режиму! Так – правді, слову і каналу ТВі”, – наголосив Арсеній Яценюк.

Акція на захист телеканалу ТВі проходить 8 вересня в Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Луганську, Львові та інших містах під гаслом “Захисти свій простір свободи”. Акція проходить на знак протесту проти відключення телеканалу ТВі у понад 80 кабельних мережах по всій Україні.

peredplata