Комісія Чернівецької обласної ради перевірить роботу бюро судмедекспертизи. Бачинський здаватися не збирається

Комісія Чернівецької обласної ради перевірить роботу бюро судмедекспертизи. Бачинський здаватися не збираєтьсяГолова обласної ради Михайло Гайничеру підписав розпорядження про створення комісії з перевірки комунальної медичної установи «Обласне бюро судово-медичної експертизи».

Комісія у складі відповідальних осіб обласної ради та Головного управління охорони здоров’я перевірить роботу бюро судмедекспертизи у зв’язку із повідомленнями у засобах масової інформації про скарги громадян на його роботу. Посадові особи органів представницької та виконавчої влади і медичні працівники лікувальних закладів області розглянуть виконання керівництвом комунальної медичної установи «Обласне бюро судово-медичної експертизи» функціональних обов’язків, а також стан збереження та ефективність використання майна бюро. На період проведення перевірки Віктор Бачинський буде відсторонений від виконання обов’язків начальника бюро судово-медичної експертизи.

Про це повідомляє прес-центр Чернівецької обласної ради.

В приватній розмові Віктор Бачинський нам повідомив, що його відсторонили ще вчора. На наше запитання чи не вважає пан Віктор це політичною розправою, адже балотується по 201-округу в народні депутати, він відповів, що хай люди оцінюють цю ситуацію. Але, коли за один день в бюро приходять 3 комісії, то це не просто так. Однак знімати свою кандидатуру з виборчих перегонів Віктор Бачинський і не думає. Навіть якщо його знімуть з посади.

– Я ніколи не ховався у кущі й тепер не буду, – заявив Віктор Бачинський.

Світлина – сайт Чернівецької обласної ради

peredplata