На Бессарабії за голос пропонують 150 гривень!

На Бессарабії за голос пропонують 150 гривень!Мені як кандидату в депутати до Верховної Ради України,з достовірних джерел надійшла інформація, що в 204 виборчому окрузі (Сокирянський, Кельменецький, Хотинський і Заставнівський райони) здійснюється прямий підкуп виборців, а саме в кожному селі є декілька людей які ходять по оселях і пропонують 150 гривень за голос. Щоб отримати ці гроші, людина повинна дати свої паспортні дані,копію ідентифікаційного коду і поставити свій підпис в графі на підтримку відповідного кандидата. Цей підпис нібито буде гарантією того, що виборець проголосує за потрібного кандидата.
Я, як кандидат в депутати і юрист хочу попередити цих осіб, які займаються порушенням закону, що такі дії підпадають під статтю 157 ч.3 Кримінального Кодексу України і тягнуть за собою позбавлення волі до 12 років тюрми. Я розумію і знаю, що зараз важке життя, але перш чим іти на такий тяжкий злочин, подумайте про себе і свою родину, і чи ці кошти вартують такого позору і тюрми. Дуже прошу будьте мудрими і не йдіть на такі пропозиції.
Також хочу повідомити Вам, що в моєму розпорядженні знаходяться прізвища тих людей які проводять підкуп виборців. На даний час ми займаємося збором інформації і відповідних письмових доказів, щодо підкупу виборців, після чого передамо ці документи правоохоронним органам.
Якщо Вам відомі або будуть відомі факти підкупу виборців прошу телефонувати за тел.: 0503702290
(Далі буде.)

Панчишин Руслан
кандидат в депутати
по 204 виборчому округу.

peredplata