Назару Горуку облили двері зеленкою

Назару Горуку облили  двері зеленкоюКоли саме це сталося, господар помешкання Назар Горук точно не знає. Чималу пляму на вхідних дверях квартири виявили лише вранці у понеділок, 17 вересня. Наразі Н.Горук виконує обов\’язки голови Чернівецької обласної організації ВО \”Свобода\”, є депутатом Чернівецької обласної ради та кандидатом в народні депутати від ВО \”Свобода\”.

– Сталося це одразу по приїзді на Буковину лідера ВО \”Свобода\” Олега Тягнибока, – повідомив у коментарі BukNEWS Назар Горук. – У мене немає жодного сумніву, що таким чином задіяно механізм застереження. Правда, мені ще незрозуміло, який з політичних таборів його задіяв. Можливо, таким чином хтось вирішив мене залякати. Але одразу наголошую, що залякати мене непросто. Та й знаю я достатньо, щоб завжди мати можливість захистити себе.

Згідно з інформацією BukNEWS, Назарові Горуку пропонували очолити обласну організацію партії ВО \”Свобода\”, проте він відмовився. Проживає він на тихій вуличці в старому районі Чернівців, де винаймає квартиру. До правоохоронців для розслідування інциденту Назар Горук ще не звертався.

Джерел buknews.com.ua

peredplata