Юлія Тимошенко: Або на цих виборах люди повстануть, або кримінал і надалі правитиме в Україні ВІДЕО

Юлія Тимошенко: Або на цих виборах люди повстануть, або кримінал і надалі правитиме в Україні ВІДЕОЛідер опозиції Юлія Тимошенко закликає людей скинути на виборах мафію, яка править в Україні і ігнорує права людей.

Про це Юлія Тимошенко заявила у першому, після незаконного ув’язнення, відеозверненні до громадськості.

Лідер опозиції зазначила, що \”сьогодні кожна людина, по суті справи, живе в кримінальній країні, яку побудував Янукович\”, та на власній долі відчуває, що \”закон попирається\”.

Юлія Тимошенко заявила, що закони для мафії Януковича – ніщо, а права людей не мають ніякого значення.

\”Я відчуваю це на своїй власній долі, на своєму власному житті, що щоб не було написано в законах, те, що стосується прав людей, сьогодні для мафії Януковича не має ніякого значення. Для них має значення тільки збагачення, корупція і все інше, що вони для себе в Україні влаштували\”, – наголосила вона.

Лідер опозиції звинувачує Януковича у фізичному та психологічному тиску, який чиниться на неї щодня: \”кожний день чиниться не просто тиск психологічний і фізичний, а просто кожний день тут перетворюється в ад абсолютно свідомо, навмисно. І це є план Януковича безпосередньо\”.

\”Я можу тільки зараз ще раз уявити, наскільки кожна людина в кримінальній поліцейській країні, яку побудував Янукович, безправна і не може покладатися ні на закони, ні на суди, ні на силові структури, тому що все перетворено в мафіозне єдине кримінальне угрупування\”, – заявила незаконно засудженний лідер опозиції.

За словамиЮлії Тимошенко, нелюдяне ставлення до людей і надалі продовжуватиметься, якщо люди не повстануть проти режиму Януковича: \”Або люди повстають і на цих виборах скидають це кримінальне угрупування, або потім так будуть відноситися до всіх, хто знаходиться сьогодні в їх власності. Так будуть відноситись до кожної людини\”.

\”Я зараз хочу звернутися до всіх людей: Якщо ви зараз не зрозумієте, що в Україні править кримінал, що в Україні править мафія, потім ніщо не зможе вас захистити від того, що відбувається сьогодні в країні на чолі з Януковичем\”, – заявила лідер опозиції.

Про це повідомляє прес-служба ВО \”Батьківщина\”.

peredplata