Федорук про овець на летовищі

Федорук про овець на летовищі

Коли (не пам\’ятаю рік) виділили 26 млн долларів бюджетних на реконструкцію аеропорту, його не тільки не відремонтували, але й смужку взітно-посадочну зробили на 316 метрів коротше. це були коли ви були мером. як ви можете це прокоментувати?
я вірила в Вас, підтримувала, але після того, як побачила статтю ще рік тому, з\’явилися сумніви. розвійте їх будь ласка, або поясніть чому так сталося!

МИКОЛА ФЕДОРУК

Все, що було зроблено в аеропорту, досі використовується і працює. Щоправда, припинили літати навіть ті літаки, які були. Багато галасу навколо аеропорту за останній рік, а вкладені якісь космічні кошти принесли в результаті повний пшик.

Ви давно чули про летовище наше? Отож бо. Давно. Бо нема про що говорити. Покричали, поверещали, зганьбили «папєрєдніков» і що? А нічого. Рейсів немає. Скоро там будуть вівці пастись з таким керуванням. А ті кошти, що були вкладені, до копійки перевірені всіма можливими інстанціями. Але мені приємно, що «чернівчанка» так переймається долею аеропорту і так обізнана з ситуацією щодо посадкової смуги, що це навіть впливатиме на її голосування.

peredplata