Королевська пропонує Кличку і Яценюку об\’єднуватися

Лідер партії “Україна – Вперед!” Наталія Королевська написала лист Арсенію Яценюку і Віталію Кличку з пропозицією об’єднати зусилля, щоб не допустити формування більшості Партією регіонів у Раді.
“Ми повинні використовувати всі наші сили і можливості, щоб забезпечити чесне волевиявлення в країні. Для цього закликаю опозиційні партії об’єднати зусилля, щоб перемогти на виборах і захистити результат”, – цитує слова свого лідера прес-служба партії “Україна – Вперед!”
“У кожному окрузі одному представнику Партії регіонів протистоять кілька опозиційних кандидатів. Це дезорієнтує виборця, розпорошує опозиційні голоси. Переконана, що опозиційним партіям треба визначити найсильніші кандидатури, залишити в кожному окрузі одного кандидата, який зможе скласти реальну конкуренцію Партії регіонів”, – підкреслила політик.
Королевська також заявила про необхідність спільними зусиллями захистити результати виборів: “Щоб захистити результат виборів в 32 тисячах комісій, потрібно 100 тисяч спостерігачів і членів виборчкомів. Зараз жодна демократична сила окремо не має такої армії. А об’єднавши зусилля ВО “Батьківщина”, партії “Удар” і партії “Україна – Вперед!”, ми зможемо захистити кожен голос”.

peredplata