Регіонал Бауер проти Рибака

Регіонал Бауер проти РибакаКандидат у народні депутати по округу №202 від Партії регіонів Михайло Бауер подав до ОВК скаргу на кандидата у народні депутати, позапартійного Івана Рибака, що той розміщує агітацію у заборонених місцях – на парканах, деревах, стовпах тощо.

У виборчому штабі кандидата у народні депутати Івана Рибака ці дії конкурента коментують так: «Очевидно, зі столиці у штаби регіоналів надійшла вказівка терміново збирати факти порушення виборчого законодавства з боку конкурентів після того, як саму Партію регіонів та її кандидатів масово підловили на серйозних порушеннях – використанні адмінресурсу, підкупі виборців тощо. Буковинські регіонали кинулися виконувати вказівку старших товаришів. І нічого кращого не придумали, як звинуватити конкурентів у незаконному розміщенні агітації на стовпах та деревах».

«А де ж нам ще агітувати? До шкіл не пускають. До дитсадків та лікарень також. Там «зелене світло» лише кандидату Бауеру, – говорить кандидат у народні депутати Іван Рибак. – Тому й змушені інформувати про себе за допомогою стовпів і парканів, ходити на зустрічі до людей додому, чи говорити на вулицях.

Думаю, люди добре у цьому розібралися, – зауважує Іван Рибак.

Дмитро КАЛИНЮК,
Українська інформаційна група

peredplata