Новий депутат облради в Чернівцях

Новий депутат облради в ЧернівцяхОбласна виборча комісія визнала обраним та зареєструвала нового депутата обласної ради.

Постанову Чернівецької обласної виборчої комісії \”Про реєстрацію депутата Чернівецької обласної ради Гандзюка О.С.\” розглянула постійна комісія обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики (голова комісії – Матвій Куцак).

Обласна виборча комісія своєю постановою достроково припинила повноваження депутата Чернівецької обласної ради Костиняна Іллі Мірчовича у зв’язку з його смертю, визнала обраним та зареєструвала Гандзюка Олександра Сергійовича депутатом обласної ради, як наступного за черговістю кандидата в депутати по багатомандатному виборчому округу за списками Чернівецької обласної організації \”Партії регіонів\”. Про це повідомляє прес-служба облради.

Взявши до відома інформацію про зазначену постанову Чернівецької обласної виборчої комісії, постійна комісія обласної ради вирішила підготувати та внести на розгляд чергової сесії крайового парламенту проект рішення щодо визнання повноважень депутата обласної ради Олександра Гандзюка.

peredplata