Бауер і Михайлішин – кандидати-регіонали

Бауер і Михайлішин – кандидати-регіоналиВиборча кампанія 2012 року відрізняється від інших тим, що висуванці партії регіонів у Чернівецькій області відхрещуються від своєї партії, як чорт від ладану.

На своїх біг-бордах, на зустрічах з виборцями, в агітаційних матеріалах ні Михайло Бауер, ані Віталій Михайлішин не вказують з гордістю, що є висуванцями партії регіонів. Або вони цю партію ненавидять лютою ненавистю, або дуже соромно їм за те, що вони є членами партії, яку порядні буковинці вважають непорядною, антиукраїнською та злочинною. Якщо люди так ідентифікують партію, то її члени також є такими. А Бауер і Михайлішин хочуть виглядати інакшими. Тому й замовчують своє членство. У порядних партіях за це б вигнали уже давно. Але яка партія, такі й її члени.

Цікаво, чи знає голова партії регіонів прем’єр-міністр України Микола Азаров, що його активні члени соромляться свого членства? Чи знає про це президент України Віктор Янукович, який завдяки цій партії став президентом? Якщо вони не відали про це, то нехай знають, з ким справу мають. Бо той, хто один раз продав, продасть і наступного.

Михайло Бауер тільки за кілька років депутатства у верховній раді 6 разів встиг змінити фракції, партії і групи. Нині він змінив округ. Раніше балотувався від рідних румуномовних сіл і міст області. А тепер шукає депутатського щастя серед кіцманських, вижницьких, путильських і сторожинецьких ґаздів.
А там люди партію регіонів люблять так, як пес цибулю. Аби приспати пильність виборців, Михайло Бауер і замовчує свою партійну приналежність у передвиборчій агітації. Тому ми пропонуємо всім, з ким матиме зустріч Бауер перед виборами, спитати його, до якої партії він належить і яка партія його висунула кандидатом у депутати?

Це буде і порядно, і справедливо. А то вони хочуть бути і гарними, і розумними. Не виходить…

Підготував Петро Кобевко

peredplata