Заступнику буковинського губернатора Папієва дали квартиру за 100 тисяч доларів відразу після призначення?

Заступнику буковинського губернатора Папієва дали квартиру за 100 тисяч доларів відразу після призначення?Журналісти телеканалу ЗІК у передачі «Хто тут живе» від 10 жовтня оприолюднили факт отримання заступником голови Чернівецької облдержадміністрації Кирилом Крищенком квартири поза чергою.

За даними ЗІКу, у грудні 2010 року Міністерство фінансів України виділило з Державного бюджету України 800 тисяч гривень на придбання квартири для Кирила Крищенка, уродженця і мешканця Києва, в Чернівцях. В інформації придбання квартири обгрунтовувалося тим, що родина Крищенка, яка складається з чотирьох осіб в тому числі двох неповнолітніх, потребує житла. Однак ЗІК з’ясував, що родина Крищенків має дві квартири, отож житла не потребувала.

Цікавий ще один момент — за даними ЗІКу, Мінфін виділив кошти на придбання квартири для Крищенка у грудні 2010 року. Водночас розпорядження про призначення на посаді заступника голови обласної державної адміністрації – начальника Головного фінансового управління Кирила Крищенка було підписано 21.09.2010 року. Тобто посадовцю придбали квартиру дуже швидко.
Джерело

peredplata