На Буковині агітацію за кандидата-регіонала розвозили у автомобілі соціальних служб

На Буковині агітацію за кандидата-регіонала розвозили у автомобілі соціальних службУ Чернівецькій області партійну агітацію кандидата-мажоритарника розвозили на автомобілі соціальних служб.

Як повідгомили у ГМ \”Опора\”, 10 жовтня в школі села Білівці (Хотинський район, Чернівецька область) відбулися батьківські збори за участі Юлії Яківчек (начальник служби у справах дітей Чернівецької ОДА); Світлани Бостан (заступник директора обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді); Романа Савіцького (начальника служби у справах дітей Хотинської районної державної адміністрації). Чиновники прибули в село на службовому автомобілі соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Чернівецької ОДА (номерний знак – СЕ 0571 АС), заповненому агітацією Партії регіонів та кандидата в народні депутати в 204 виборчому окрузі Артема Семенюка.

Нагадаємо, що у цьому ж виборчому окрузі спостерігачем ОПОРИ вже було зафіксовано випадок, коли соціальний працівник поєднував свою державну роботу із політичною агітацією за Партію регіонів та кандидата Артема Семенюка.

peredplata