«Друзі» та «вороги» Тимошенко посварилися в суді

«Друзі» та «вороги» Тимошенко посварилися в судіПісля засідання суду у справі проти екс-прем’єра України Юлії Тимошенко в будівлі суду сталася сутичка
Як передає кореспондент «Харків.Коментарі», один із противників Тимошенко, як і минулого разу, намагався перешкодити захисникам екс-прем’єра провести брифінг, зайнявши столик для мікрофонів, він почав голосно висловлювати свою позицію щодо справи, а також демонструвати книгу «Изолгавшаяся» і Кримінально-процесуальний кодекс. Його оточили прихильники Тимошенко, які почали співати українські пісні.

Через кілька хвилин його спробували відтіснити від столу, сталася коротка сутичка, в результаті чого книги були скинуті на підлогу. Після цього захисники екс-прем’єра – Сергій Власенко та Андрій Кожем’якін, провели брифінг на іншому поверсі будівлі суду, куди, однак перемістилися і супротивники Тимошенко.

Як передавали «Харків.Коментарі», після минулого засідання Київського районного суду у справі проти Юлії Тимошенко, яке відбулося 17 вересня, супротивники екс-прем’єра також намагалися перешкодити її захисникові Сергію Власенку провести брифінг.

peredplata