Федорук, Фищук, Федоряк та Каденюк лідирують за мажоритарними округами Буковини – ТОВ \”Знання\”

Федорук, Фищук, Федоряк та Каденюк лідирують за мажоритарними округами Буковини - ТОВ "Знання"За результатами опитування \”Парламентські вибори – 2012: Буковинський вимір\”, проведеного Чернівецькою обласною організацією товариства \”Знання\” протягом 3-10 жовтня, за 201 округом лідирує кандидат від опозиції Микола Федорук (44,4%). В той самий час протягом місяця вдвічі зріс рейтинг кандидата від влади секретаря міської ради Віталія Михайлішина – з 14,3 до 27,8 %.

Федорук, Фищук, Федоряк та Каденюк лідирують за мажоритарними округами Буковини - ТОВ "Знання"За 202-м округом симпатій більше на стороні у кандидата від опозиції Олександра Фищука – 25,6%. Причому кандидат від партії регіонів Михайло Бауер втратив 8% голосів і тепер має 20,4%. Соціологи припускають, що його голоси міг набрати Іван Рибак, який протягом місяця набрав з 3,4 % до 12% відсотків. Також 17,4 % \”за\” має Клавдія Назаренко від \”Удару\”. Нагадаємо, вона заявила про зняття своєї кандидатури на користь кандидата від опозиції.

Федорук, Фищук, Федоряк та Каденюк лідирують за мажоритарними округами Буковини - ТОВ "Знання"За 203-м округом лідирує кандидат від влади, директор ПАТ \”Чернівцігаз\” Геннадій Федоряк – 19,9 %. Тим часом за місяць 7% втратив кандидат від Удару Тіміш – 17,7%. Кандидат від \”Свободи\” Спіжавка має 5,5%.

Федорук, Фищук, Федоряк та Каденюк лідирують за мажоритарними округами Буковини - ТОВ "Знання"За 204-м округом лідирує космонавт Леонід Каденюк – 23,6 %, а родич губернатора Артем Семенюк – 22 %. Кандидат від опозиції Мельник має 14,9%.

Опитування проведено 3-10 жовтня на території Чернівецької області. Опитано 1600 осіб. Вибірка репрезентує населення області віком від 18 років. Похибка – 2,5%. Метод опитування – особисте формалізоване інтерв’ю за місцем проживання.

peredplata