Папієв вкотре заговорив про брудні виборчі технології від опозиції

Папієв вкотре заговорив про брудні виборчі технології від опозиціїСьогодні, 15 жовтня, на апаратній нараді голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв наголосив, що використання тими чи іншими політичними партіями, учасниками виборчого процесу брудних політтехнологій неприпустиме в Чернівецькій області. «Наш край знаний в усьому світі своєю толерантністю, демократичністю та порозумінням, а тому закликаю усіх, хто бере участь у виборчих перегонах, утриматись від брудної кампанії», – підкреслив керівник крайової виконавчої влади.

За словами Михайла Папієва, особливо напруженими будуть останні тижні напередодні волевиявлення громадян, а тому політичні опоненти, очевидно, готові будь-якою ціною виборювати прихильність виборців. «Це може бути і підкуп виборців, і залякування, і провокації. Втім, найголовніше, аби буковинці були готові адекватно реагувати на такі спроби та не піддаватися на можливі провокації, повідомляти про прямі порушення Закону України «Про вибори народних депутатів». Тільки спільно ми зможемо провести парламентські вибори на теренах краю демократично, прозоро та чесно», – сказав Михайло Папієв. Крайова влада ж має забезпечити стовідсоткову готовність та безперебійну роботу у день голосування всіх виборчих дільниць в регіоні, і, як повідомив Михайло Папієв, там мають бути створені усі належні умови для вільного волевиявлення громадян та роботи спостерігачів й членів комісій.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Нагадаємо, саме Михайло Папієв під час робочих поїздок незаконно агітував за кандидатів від партії регіонів та залякував виборців, чому є відео-підтвердження.

Світлина з сайту ОДА.

peredplata