Космонавту Каденюку пропонували мільйон за те, щоб той знявся

Космонавту Каденюку пропонували мільйон за те, щоб той знявсяПершому космонавту незалежної України, уродженцю Хотинського району та кандидату-самовисуванцю по 204-ому виборчому округу Леоніду Каденюку пропонували мільйон доларів, аби він зняв свою кандидатуру з виборчих перегонів.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції. Кандидат у депутати Верховної ради по мажоритарному виборчому округу №204 має достатньо прихильників, готових віддати за нього свій голос. Цього не можуть не знати ті, хто просуває до парламенту «свого» представника. Тому коли Леонід Костянтинович вирішив балотуватися, на нього почали тиснути та переконувати, що, мовляв, йому цього не потрібно робити.

Оскільки перший космонавт не мав наміру зніматися з перегонів, жартома «виставив» умову – негайно забезпечити йому політ на Марс і назад. Кандидат у депутати вважає, що гроші є не настільки чимсь важливим, аби продавати свою честь і гідність, знічев’я знімаючи свою кандидатуру. За словами Леоніда Каденюка, на 204 виборчому окрузі твориться зараз справжній жах: використовується адмінресурс, людям погрожують навіть зняттям з роботи.

– Зрозуміло, що фальсифікація буде, але не в тій мірі, в якій би їм хотілося, – переконаний Леонід Каденюк.

Світлина viche.info

peredplata