Владники забороняють „Свободу” на Калинівському ринку ВІДЕО

Владники забороняють „Свободу” на Калинівському ринку ВІДЕО20 жовтня 2012 року на МТК „Калинівський ринок” в м. Чернівці, вперше за останні місяці, представники служби безпеки ринку грубо зупинили розповсюджувачів преси від Всеукраїнського об’єднання „Свобода”. При цьому вилучили агітаційну продукцію націоналістів.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організації ВО \”Свобода\”.

Першими на інцидент, що стався з свободівськими вісниками, зреагували підприємці, які очікували черговий номер газети ВО „Свобода”. За їхніми словами, представники адміністрації повідомили, що вони вимагають негайного припинення свободівської агітації. В свою чергу підприємці продемонстрували контролерам та службистам зразки агітації від інших політичних сил, і зокрема, море агітації в бюджетній газеті „Чернівці” від Михайлішина, і поцікавились чому забороняють саме свободівську пресу. Після такої реакції підприємців представники калинівської влади заявили, що самі читають цю газету, і нічого проти розповсюдження газет не мають.

Дана ситуація викликає чимало питань, адже свободівські агітатори пройшли всі відповідні процедури та реєстрації, які вимагала адміністрація ринку. Тому вони мали повне право розповсюджувати свою пресу на комунальному підприємстві міста Чернівці.

„Зухвалість владників Михайлішина переходить всі межі. Заборона розповсюдження інформації зриває „солодку” маску з оточення Михайлішина, і розкриває їхню сутність. Зважаючи на грубе порушення виборчого законодавства, щоб не втягати комунальну установу в чергові судові перегони, кандидати в народні депутати від ВО „Свобода”, починаючи з 21 жовтня, по всьому ринку будуть інформувати підприємців про зухвалі дії влади щодо заборони свободи слова на „Калинівському ринку” та масових фальсифікацій виборчого процеу в Буковині”, – зазначається у прес-повідомленні.

peredplata